Speciallärare

Speciallärare

Hyr speciallärare från SkolPool

SkolPool Sverige är ett närvarande personalföretag med skolan och eleven i fokus. Vår affärsidé är att vara en flexibel och pålitlig partner som hjälper skolor med kompetent personal.

Vad skiljer SkolPool från andra personalföretag? All vår personal är utbildad och specialiserad på de arbetsuppgifter de åtar sig. Det gäller även våra speciallärare. Vi hjälper er att investera i elevernas framtid.

Vi är verksamma i hela landet, och arbetar alltid enligt gällande lagar och förordningar. Vårt fokus ligger på skolan och på eleverna. Våra speciallärare är utbildade för att ge extra stöd till de elever som behöver det, så att de kan klara sin skolgång.

Vi är det personliga företaget som lägger stor vikt vid att vara tillgängliga just för dig. Vår verksamhet är fokuserad på skolan. Genom att anlita våra speciallärare ger ni era elever förutsättningar att klara sin skolgång.

Vi erbjuder duktiga medarbetare och har ett väl utvecklat samarbete med skolor, koncerner och kommuner i hela Sverige. Våra uppdrag löper oftast terminsvis eller längre, men vi har också kortare uppdrag under läsåret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.