Skolläkare

Arbeta som skolläkare hos SkolPool

Är du legitimerad läkare, specialistutbildad inom något av dessa områden:

  • allmänmedicin?
  • barn- och ungdomsmedicin?
  • barn och ungdomspsykiatri?

Vill du arbeta med att hjälpa barn och ungdomar klara sin skolgång hos en arbetsgivare som bryr sig om både eleverna och sina anställda? Då är du välkommen att söka någon av våra utannonserade tjänster som skolläkare hos SkolPool. Vi finns över hela landet, och har både kommuner och enskilda skolor som kunder.

Vi är ett personalföretaget som fokuserar på att tillhandahålla medicinsk personal till skolan. För detta spelar skolläkaren och annan personal inom elevhälsan en viktig roll.

Vi är medvetna om att det är viktigt att trivas med sitt arbete för att kunna göra ett bra jobb. Därför försöker vi anpassa våra skolläkaruppdrag efter både skolans/kommunens behov och våra skolläkares önskemål. Rimliga förutsättning, tydliga förväntningar och en möjlighet till stor frihet i vardagen kännetecknar våra uppdrag. Våra skolläkare är både anställda och underleverantörer. Vi är personalföretaget som värdesätter relationen med våra skolläkare. Hittar du ingen specifik tjänst i din region, kontakta oss gärna så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.